Om oss

Vi er en solid og fremtidsrettet familieeid bedrift som hjelper deg med alt innen kundeservice og ordrehåndtering.

Her på Granada har vi investert i våre ansatte og i vår bedrifts infrastruktur helt siden 1985, slik at dere slipper.

Flere av våre 50 ansatte har mer enn 20 års fartstid hos oss. Fra byen vi anser å være Norges perle, etterstreber vi å skape gode og langvarige samarbeid med våre kunder og partnere.


Vi sier at våre kunders suksess er vår suksess!

 

Har dere behov for hjelp til å håndtere alt fra kundeservice, lager, plukk og pakk, til returer?
Vi tilbyr fleksible, variable prismodeller tilpasset akkurat ditt oppdrag.


Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift.

Klikk her for å lese mer om vår historie

 Selskapet har røtter helt tilbake til 1985, da det ble grunnlagt av Carl-Martin Garder sammen med sin datter Kathrine. Etableringen av Granada kom som følge av at Carl-Martin hadde vært behjelpelig i avviklingen av et større postordrefirma, hvor han så behovet for å hjelpe andre postordrefirmaer med lagring, logistikk og kundeservice. 

Han visste at å outsource servicetjenester og kundedialog ville være verdifullt for flere selskaper, og målet ble å etablere et varehotell som kunne overta alle trivielle funksjonene et selskap måtte ha. Tjenestene omfavnet alt fra katalogutsendelser, ordremottak, lagerhold, ekspedisjon, til betalingsrutiner, regnskapsførsel, telemarketing, postordre og lotteri.       

I 1990 tok Kathrine over roret, og har fortsatte å lede selskapet etter hennes fars prinsipper, noe som har gitt grobunn til det Granada har utviklet seg til å bli idag. I takt med den teknologiske reisen fra postordre til e-handel og videreutviklingen av servicetilbudet, økte også behovet for større plass. Gjennom tiden har Granada flere ganger måtte flyttet til større lokaler, men alltid bevart nærheten til hjembyen og riksgrensen.

Selskapet er fortsatt 100% familieeid, og med den nye generasjonens økende ansvar, lover Kasper, Kathrine sin sønn, at selskapets historie og utvikling på langt nær er ferdigskrevet.