3PL lager og logistikk for Norge

Tredjepartslogistikk

I tillegg til standard lagerhotell / varehotell- og fulfillmenttjenester har vi kapasitet til å mellomlagre dine B2B varer, sesongvarer, storselgere og abonnementsprodukter.  Dette vil frigi lagerplass hos deg og sørge for kort vei mellom ordre og mottak hos sluttkunde under kampanjer.

 

Vi har avtaler med alle ledende transportører (bl.a. Helthjem, Porterbuddy, DHL, Posten / Bring, Postnord, budbil m.m.).

Vi kan veilede deg og du står fritt til å velge det som passer ditt oppdrag best.

Kontakt oss

Les kundehistorien om hvordan vi hjelper Varri AS her

Partene i samarbeidet: Granada AS og Varri AS

Hva? : Mellomlagring og utsendelse

Varri AS er en norsk lagerførende distributør for ledende varemerker inne klatre- og friluftsutstyr, arbeids- og redningsprodukter. Etter at de vokste seg ut av egne lagerlokaler ønsket de en partner som kunne ta seg av ordrehåndteringen ut til butikkene for hele landet, slik at de kunne fokusere på salg og produkttesting. Da mange av deres produktlinjer er sesongbaserte, var fleksibilitet og kapasitet til å håndtere salgstopper essensielt for suksess. 
Som et resultat mottar vi deres bulk-innkjøp av ulike produkter, sorterer og mellomlagrer disse, før vi gjør ompakk og sender ut sluttordre til butikker. Altså fungerer vi som en hub for cross-docking..

«Etter første møte med Granada fremstod de som både proffe, serviceinnstilte og hyggelige. Stoltheten lå i veggene som det skal i en familiebedrift.
Samarbeidet med Granada har vært under konstant utvikling og de har utelukkende vært løsningsorienterte og serviceinnstilte.
Kommunikasjonen om den ukentlige driften løper naturlig og lett. Hittil er det ingen utfordringer, små eller store, de ikke har løst for oss.
Deres klare styrker er god kommunikasjon, serviceinnstilling og tilpasningsdyktighet med kundens behov i fokus.»
– Joachim Wille, Logistikk- og systemansvarlig, Varri AS