Oversettelser

Riktig budskap med lokal tilpasning

Våre konsulenter har solid erfaring med oversettelser og skreddersying av tekst til ulike formål, inkludert salgs- og markedsmateriell. Våre multinasjonale agenter har kompetansen som sørger for at ditt budskap får en lokal tilpasning. Vi utfører oversettelser og korrektur av f.eks produkttekster, nettsider og nyhetsbrev.

Kontakt oss

Les kundehistorien om hvordan vi hjelper Care of Carl her

Partene i samarbeidet: Granada AS og Care of Carl

Hva? : Returhåndtering og Oversettelse

Care of Carl er en svensk nettbutikk innen klesindustrien, som entret det norske markedet i 2015. Bakgrunnen for samarbeidet var i utgangspunktet å håndtere returvarer tilbake til hovedlageret i Sverige, men som raskt vokste til å inkludere oversettelse også.
Her har Granada hjulpet til å tilpasse produktinnhold, beskrivelser, annonser og annet markedsmateriell, fra svensk til norsk.
Det var viktig at Granada klarte å bevare Care of Carl sin sjel og tone of voice i innholdet de leverte, og at det var optimalisert for kanalen det skulle brukes.

Vi i Granada er stolte av å få ha tatt del i Care of Carl sin utvikling, og gleder oss til fortsettelsen.

«Vi har vært kunde av Granada i mer enn 5 år og kan anbefale Granada som samarbeidspartner. Alltid god og personlig service, raske tilbakemeldinger, godt samarbeid og de tilpasser seg alltid til kundens ønskemål og har god forståelse og innsikt i kundens krav og forventninger. Leverer perfekte resultat. Alltid nære kunden og med kunden i fokus og tilbyr tjenester i flere deler av e-handelsprosessen og har godt innsikt, erfaring og forståelse for bransjen og kundenes behov. Profesjonelle i alle ledd og en trygg samarbeidspartner.» – Hilde Rahn, Care of Carl