Chat og sosiale medier

Engasjer dine kunder med live chat, chatbots og dialog i sosiale medier

Vi har helintegrerte løsninger for å kommunisere direkte med forbrukeren på kanaler som chat og sosiale medier (blant annet FaceBook, Instagram, Trustpilot). I dag foretrekker de fleste kunder å ta kontakt med bedrifter via live chat og sosiale medier.  La våre erfarne agenter hjelpe deg til å møte og engasjere dine kunder der de er, i sanntid. Med Granada på teamet vil din bedrift oppleves som mer tilgjengelig, pålitelig og åpen. 

 

Kontakt oss

Les kundehistorien om hvordan vi hjelper Slöyd-Detaljer AB her

Partene i samarbeidet: Granada AS og Slöyd-Detaljer AB
Hva? : Kundeservice, chat og sosiale medier, oversettelse, retur, nettbutikk.

Slöjd-Detaljer tok kontakt med Granada i 2011. De ønsket en partner i Norge som de kunne vokse sammen med, og som hadde samme verdier som Slöjd-Detaljer, nemlig at kundene kommer alltid først.Granada fikk i oppdrag å håndtere kundeservice via telefon, chat, mail og sosiale medier. I tillegg skulle vi oversette tekster, ta imot retur og administrere nettbutikkens ordreflyt. Vi ble enige om visjon, tonalitet og servicelevel mål. Agentene fikk grundig opplæring av Slöjd-Detaljer ansatte, samt en kunnskapsbase for å svare i henhold til deres retningslinjer. Granada bruker en kontaktsenterløsning som håndterer alle henvendelser på tvers av kanaler i én omnikanal-løsning. Den integrerte løsningen ble satt opp i deres nettbutikk med en smidig og problemfri integrasjon, med ønsket farge og tekst. I tillegg til telefoner og mail, svarer våre dedikerte agenter på henvendelser som kommer inn på Facebook og Instagram, og tilpasser markedsmateriale fra svensk til norsk (nyhetsbrev, produktbeskrivelser og blogginnlegg.

Vi kan vise til kort svartid og fornøyde kunder på vegne av Slöjd-Detaljer, som har fått mer tid til å fokusere på å utvikle sortimentet og markedsføre bedriften. Vi feirer nå 10-års samarbeid og gleder oss over økt salg og kundetilfredshet i Norge og andre land!

”Slöjd-Detaljer säljer hobby, hantverk och undervisningsmaterial via katalog och webbshop. Sortimentet består av ca 9000 artiklar med allt från pysselmaterial till träbearbetning och metaller. Vi har använt Granadas tjänster sedan 2011. Granada agerar som om de vore en del av Slöjd-Detaljer då de möter våra kunder. Då vi 2011 beslutade oss för att lägga ner vårt eget kontor i Norge, valde vi att anlita Granada till de funktioner som  inte kunde skötas av huvudkontoret i Sverige. Vi anlitar Granada som vår kundtjänst, för översättning av texter till kataloger och marknadsföring, som administratör av sociala media samt som mottagare av våra kundreturer. Samarbetet fungerar mycket väl. Granadas personal är kompetent, flexibel och samarbetsvilliga i alla lägen. Vi kan därför ge Granada våra bästa rekommendationer.” – Marianne Medin, VD, Slöjd-Detaljer AB