Pakking og utsendelser

Effektiv håndtering av ordre fra salgsøyeblikket til sluttkunden

Vi har jobbet som 3. partslogistikk partner i over 35 år med kunder fra et bredt spekter av bransjer. Vi innehar ekspertise om rask og riktig håndtering av ordre, med de mest fordelaktige fraktalternativene.
Vi klargjør, pakker og sender ut forsendelser tilpasset ditt behov og samarbeider med de fleste transportørene i markedet.

Les kundehistorien om hvordan vi hjelper Haypp Group her

Partene i samarbeidet: Granada AS og Haypp Group
Hva? : Klargjøring og utsendelse av ordrer til det norske markedet

Haypp Group er en Skandinavisk aktør som ønsket å entre det norske markedet. i oppstartsfasen så de etter et samarbeid med en lokal aktør som kunne operere som deres ledd inn i det norske markedet, med god kapasitet til å håndtere ordrekvantum og som hadde avtaler med et bredt spekter av transportører. I tillegg måtte aktøren ha tilgang til et stort lager, da omløpshastigheten kunne bli stor og produktdybden var omfattende. Fleksibilitet var essensielt, da man ikke visste hvordan utviklingen ville utspille seg.

Gjennom integrasjonen mot nettbutikken har overføringen av ordreoversikt, varebeholding og varemottak gått sømløst. Videre har Granada stått for klargjøring og utsendelse av ordrene som har kommet inn og levert med ønsket transportør. Ordrene har blitt sendt både som bulk utsendelse i tillegg til ekspress og samme-dag leveranse, gjennom våre partnere Posten/Bring, PorterBuddy og Instabox.

Siden inngåelsen av samarbeidet på slutten av 2017, har Haypp Group hatt en enorm vekst, og vi er henrykte over å ha vært med på oppskaleringen fra 0 til over 5000 ordre daglig. Dette har gitt oss unik kompetanse for å tilrettelegge for og eksekvere vekst.

«Granada är en lokal och mycket kundfokuserad leverantör som ger oss snabba leveranser till våra kunder, de har utöver detta även klarat av vår snabba tillväxt utan att göra avkall på varken hastighet eller kvalité i våra leveranser. Vi är mycket nöjda med Granada som leverantör av logistiktjänster i Norge.»
Jonas Kolehmainen, Head of Logistics snuslageret.no